duminică, 26 septembrie 2010

COLABORARE PENTRU INGRASARE DE TAURASI

CAUTAM FERMIERI CARE DORESC SA INGRASE TAURASI. LE ASIGURAM PRELUARE PE BAZA DE CONTRACT LA GREUTATE DE PESTE 600 KG.PENTRU CEI CARE DORESC PUTEM ASIGURA SI TAURASI DE 100-14O KG PENTRU INGRASARE.

COLABORARE INGRASARE TAURASI

vineri, 24 septembrie 2010

VACI DE RASA DIN IMPORT

interesant pentru fermieri pot fi oferta din austria si germania care ofera vaci de rasa cu livrare in romania in conditile excelente si la un nivel de productie inalt.


mai multe informati pe siteul :

VACI DE RASA DIN IMPORT

OI DE CARNE DORPER

oi de carne dorper sunt noi in romania si au un spor de crestere extraordinar. pe langa sporul ridicat au si un factor de reproducere ridicat si se reproduc in 2 ani de 3 ori. oile dorper nu trebuie tunse sau mulse si se adapteaza usor climatului din romania.de regula fac intre 2 si 4 miei la fiecare nastere.


mai mult despre oi dorper :

DESPRE OI DE CARNE DORPER

PLANTATI DE AFINE

comunitatea europeana finanteaza plantatii agricole , cum ar fi : planatii de afine. Finantarea este partial nerambursabila. Mai multe informatii gasiti pe site ul nostru.
PLANTATI DE AFINE

Productia de fructe va incepe din anul doi, cu o cantitate de cca 500 de grame pe planta, si se rididca in fiecare an, pana cand ajunge la 9 kg pe planta din anul 7.

EXISTA UN TRACTOR NOU CU DOAR 15500 EURO ?????

DA EXISTA !!!
vezi oferta landini 2010/2011
OFERTA LANDINI 2010/2011 INCEPAND CU 15500 EURO

vanzare se face atat cu plata integrala cat si in rate prin plata unei avans.

CAPRE DE CARNE BOIER

cresterea  caprelor de carne aduce un venit suplimentar fara sa depuneti foarte mult efort deorece caprele de carne nu trebuie mulse si se reproduc de 3 ori in 2 ani , de regula intre 2 si 4 iezi la fiecare nastere.
caprele de carne pot fi tinute in pasune sau in stabulatie.
capre de carne rasa boier cresc pana la o greutate de 150 kg si nu sunt pretentioase in  privinta  furajelui si  mediului de crestere

MAI MULT DESPRE CAPRE DE CARNE RASA BOIER

CRESTERE DE CHINCHILLA

crestere de chinchilla pot aduce venituri substantiale si nu necesita spatiul mare. nici nu trebuie mult efort de timp.
chinchilla sunt de crescut usor si nu fac miserie sau zgomot.

DESPRE CHINCHILLA


LINKURI AGRICOLE

''linkuri agricole'' este un website se adreseaza atat crescatorilor de animale si pasari pentru hobby cat si  crescatorilor  profesionisti. .
pentru cei care sunt noi in domeniu  agriculturii si zootehniei acest site poate fi o sursa pentru creearea unor ideei noi.
websiteul ''linkuri agricole'' va ofera mai multe variante de a deveni crescator de pasari si animale in functie de locatiile si conditiile pe care le detineti.


OFERTA MASSEY FERGUSON 2010/2011

in colaborare cu o firma cunoscuta de peste 50 de ani in vanzari de tractoare si utilaje agricole din austria va putem prezenta cea mai noua oferta de tractoare massey ferguson pentru 2010/2011.
tractoarele prezentate in oferta pot fi vandute atat cu plata integrala cat si in rate prin plata unui avans.

OFERTA MASSEY FERGUSON 2010/2011


collectie de oferte agricole

buna ziua


in acest blog dorim sa va prezentam o colectie care cuprinde oferte din diverse domenii: agricultura, zootehnie,energie alternativa, afaceri din domeniul agricol,tehnica agricola.Acestea includ oferte de pasari, animale, utilaje agricole, tractoare, combine,utilaje pentru productia energiei alternative,afaceri cu sau fara fonduri europene nerambursabile si multe altele.de asemenea vom prezenta noutati din toate domeniile numite mai sus...OFERTA DE TRACTOARE SI UTILAJE AGRICOLE NOI SI SECOND HAND